-->

Saturday, May 21

Cică să iubești bărbatul... (1)

Bărbatul va uita cât a luptat ca să o aibă pe femeia de lângă el după ce a avut-o. El crede că inelul pe deget sau semnătura pe o bucată de hârtie valorează ceva. Va pune femeia în sertarul cu lucruri avute și bune de reutilizat la nevoie. Păi doar în schimbul unui gram de aur, ea îi e datoare să îi gătească trei mese pe zi și să îi spele chiloții toată viața. Zâmbind. Să își desfacă picioarele când are el chef, dacă are el chef, și să se retragă în colțul ei, cu gura închisă, în timpul meciurilor. „Gooool!!! Bucură-te, femeie, că a câștigat echipa mea!” Păi chiar așa, de ce nu te bucuri?

Bărbatul își va aduce aminte că femeia e femeie exact de trei ori pe an: de Sfântul Valentin, de 8 Martie și de ziua ei. Dacă are notate în agenda telefonului datele.

Bărbatul uită promisiunile făcute. Oricum au fost făcute în vâltoarea pasiunii, când încă nu o convinsese că e el acela. Scopul scuză mijloacele.

Bărbatul e bărbat doar atunci când îi convine. În rest, e un țânc care vrea hrănit și îmbrăcat. Idealul bărbatului e să treacă direct din brațele mamei în cele ale nevestei. Să nu trebuiască să înceteze să sugă țâță toată viața.
Responsabilități? Dar ce, ea nu poate să plătească facturile/ schimbe butelia/ mute canapeaua? Că doar când o auzi, e feministă! Doar n-o să le facă el pe toate în casa asta!

Iubește bărbatul, dar iubește-l pe cel care nu uită de unde a plecat.

No comments:

Post a Comment